26/10/11

Ώρα για διάλειμμα!

Ανέκδοτο

Είναι σε ένα αεροπλάνο ο Ομπάμα, η Μέρκελ και ο Παπανδρέου. Κάποια στιγμή το αεροπλάνο διασχίζει μια ζώνη σφοδρών αναταράξεων μέσα σε σωρειτομελανιές που έφθειρε αρκετά συστήματα σταθερότητας με αποτέλεσμα τη σύγκρουση του αεροπλάνου σε μια έρημο με τους επιβάτες να επιβιώνουν. Ξεκινάνε λοιπόν να περπατάνε μέχρι να βρουν κάποιον να τους βοηθήσει. Μετά από ατελείωτες ώρες πεζοπορίας βρίσκουν ένα μπουρδέλο και μπαίνουν μέσα. Τους βλέπει η τσατσά και τους ρωτάει τι θέλουν και αυτοί της εξηγούν τι έγινε και ότι το μόνο που θέλουν είναι να τηλεφωνήσουν στην χώρα τους για να έρθει κάποιος να τους πάρει. Τηλεφωνεί πρώτα ο Ομπάμα,


- Τι χρωστάω?
- 2500 δολάρια, του λέει η τσατσά..
τα δίνει ο Oμπαμα.

στη συνέχεια τηλεφωνεί η Μέρκελ, μιλάει 1-2 λεπτά το κλείνει
-Τι χρωστάω?
-2000 ευρώ, λέει η τσατσά.
Τι να κάνει και η Μέρκελ, πληρώνει..

Τέλος, τηλεφωνεί και ο Παπανδρέου, περιμένει ένα τέταρτο να συνδεθεί με την γραμματεία, περιμένει άλλα 25 λεπτά να συνδεθεί με τον υπεύθυνο, περνάνε άλλα 10 λεπτά μέχρι να τον συνδέσουν με το υπουργείο εξωτερικών και με τα πολλά περνάει μιάμιση μέχρι να συνεννοηθεί κλείνει το τηλέφωνο και ρωτά την τσατσά.
-Τι οφείλω?
-3,5 ευρώ του λέει
Το ακούνε ο αυτό ο Ομπάμα και η Μέρκελ και έξαλλοι αρχίζουν να διαμαρτύρονται γιατί αυτοί χρεώθηκαν τέτοια ποσά ενώ ο Παπανδρέου χρεώθηκε μόνο 3,5 ευρώ!

-Ηρεμήστε σας παρακαλώ, από μπουρδέλο σε μπουρδέλο χρεώνεται αστικό!!1 σχόλιο: