9/2/11

Υπάρχουν χρήματα
Γνωρίζουμε όλοι τα προβλήματα τη ελληνικής οικονομίας. Τα ταμεία είναι άδεια.. φταίει λίγο που παίρναμε το ένα δάνειο μετά το άλλο, φταίει πολύ η χείριστη διαχείριση των ελληνικών κυβερνήσεων όλα αυτά τα χρόνια, φταίει ακόμα πιο πολύ η διαφθορά των πολιτικών. Λίγο πολύ όλοι τα ξέρουμε αυτά. ΟΚ. Και φυσικά έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας, αν δηλαδή κάποιοι είχατε ποτέ, προς την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση. Υπάρχουν όμως κάποιοι που πιστεύουν πως επιτέλους έχουν βάλει μυαλό εκεί ψηλά, και πως τώρα στις δύσκολες στιγμές θα κάνουν το σωστό.
Για τους δύσπιστους ή και ευκολόπιστους..

Δείτε το παρακάτω video, όπου ο αποκαλυπτικός κ Richard Wolff μιλάει με απλά λόγια για την οικονομία της Ελλάδας μέσα από μια διάλεξη ξεκαρδιστική πλην όμως εντελώς αποστομωτική..

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος9/2/11 18:10

  Ο σσυγκεκριμένος οικονομολόγος κάνει καταρχήν ένα τεράστιο λάθος. Το μπατσοκ δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνει ΠΟΤΕ αριστερά!!!!! Είναι ότι καπιταλιστικότερο έχει να επιδείξει η Ελλάδα, άκρως αντιλαϊκή πολιτική και υποδουλωτική πολιτική ως προς την εργατική τάξη!
  Το μόνο που έχω να ευχηθώ για την οικογένεια του εκπροσώπου του ΔΝΤ στην Ελλάδα (και εννοείται για όλα τα τζάκια και πολιτικάντηδες που έχουν ρημάξει τη χώρα) είναι να ψωφήσουν οι ίδοι και οι συγγενείς τους, να μείνει κανένας ζωντανός ώστε να μη μας φορτωθεί ξανά ΚΑΝΕΝΑΣ στην πλάτη!! ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος9/2/11 21:07

  Η έννοιες δυστυχώς καμπυλώνονται επικίνδυνα σήμερα ανάλογα με τα κέφια/συμφέροντα του καθενός. Σαφώς το πασοκ δεν έχει καμία συγγενική σχέση με την αριστερά. Όντας όχι απαραίτητα αριστερός προσωπικα, οφείλω να παρατηρήσω με θλίψη πως το προσωπείο της αριστεράς έχει δυστυχώς χιλιοφορεθεί σήμερα από αναρίθμητους καριερίστες, πολιτικάντηδες που ουδεμία σχέση έχουν με την έννοια της αριστεράς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος11/2/11 03:39

  you should have done a better job, η μαθήτρια για τον Παπανδρέου.. χαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος12/2/11 17:44

  Καλά τα λεει ο δάσκαλος.. Ετσι είναι.. Με οποιον μαθητη καθήσεις τετοια γραμματα θα μαθεις.. ΠαΟκ ΠαΣοΚ Ηλεκτροσοκ...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή